Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Nederlands Voetbalelftal Ek

Het Nederlands Elftal op het EK 2024

Volledig speelschema, definitieve selectie en meer

Het EK 2024 staat voor de deur en het Nederlands Elftal maakt zich op voor een belangrijk toernooi. Het team van bondscoach Louis van Gaal hoopt op een goede prestatie en heeft zich daarom grondig voorbereid. Op EKvoetbalnl.nl vind je alles wat je moet weten over het Nederlands Elftal op het EK 2024, inclusief het volledige speelschema, de definitieve selectie, de kwalificatieuitslagen en nog veel meer.

Elf feiten om optimaal voorbereid te zijn op de oefeninterland tegen Canada

Op woensdag 25 maart 2023 speelt het Nederlands elftal een oefeninterland tegen Canada. Deze wedstrijd is een belangrijke voorbereiding op het EK 2024. Om je optimaal voor te bereiden op deze wedstrijd, hebben we elf feiten over het Nederlands elftal verzameld. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van Oranje.

Het Nederlands elftal speelt zijn thuiswedstrijden doorgaans in Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven. Nederland won het EK van 1988 en eindigde als tweede in 1974 en 2000. De bondscoach van het Nederlands elftal is Louis van Gaal. De aanvoerder van het Nederlands elftal is Virgil van Dijk.

Nederland is ingedeeld in poule C op het EK 2024. De andere landen in deze poule zijn Oekraïne, Kroatië en Oostenrijk. Het EK 2024 wordt gehouden in Duitsland. De finale wordt gespeeld in het Olympiastadion in Berlijn. Nederland hoopt op een goede prestatie op het EK 2024 en wil meedoen om de titel. Het Nederlands elftal heeft een sterke selectie en is een van de favorieten voor de titel.


Comments